Lis Kjær

Chefsarkitekt
Kontorschef
Partner

Telefon: 08-702 60 85
Mobil: 070-442 14 48 lis@larssonark.se

Lis är utbildad på Arkitektskolen i Århus och har sedan 2003 varit verksam i Sverige. Hon har tidigare jobbat på Årstiderne Arkitekter och Sweco Architects, båda i Stockholm. Hon kommer från en släkt av murare och murmästare och hennes hjärta klappar för tegel.

Utöver jobbet är hennes stora intresse musik.

Jerker Larsson

Chefsarkitekt
Företagsledare

Telefon: 08-702 60 80
Mobil: 073-045 60 80 jerker@larssonark.se

Jerker Larsson tog över som ägare efter sin far 2003. Han är utbildad på Inst. för arkitektur, KTH i Stockholm och har även gått Restaureringslinjen på Kungliga Konsthögskolan. Innan BLP arbetade han på Bengt Hidemark Arkitektkontor i tre år.

Jerker är en social och energisk person som hinner med dubbelt så mycket som andra under samma tid.

Lotta Quiroga

Uppdragsledande
arkitekt
Kvalitetsansvarig

Telefon: 08-702 60 73
Mobil: 070-277 57 46 lotta@larssonark.se

Lotta Quiroga är utbildad på Institutionen för Arkitektur på KTH i Stockholm och har även gått en vidareutbildning på San Simon Universitetet i Cochabamba, Bolivia. Efter en längre tids utlandsvistelse återvände hon till Sverige och arbetade först på UN arkitekter innan hon landade hos Larsson Arkitekter.

Lotta har ett aktivt förflutet inom bistånd, brinner för textila hantverk och simmar gärna på öppet vatten.

Birgitta Zeidlitz

Kamrer

Telefon: 08-702 60 72
Mobil: 070-559 22 05 birgitta@larssonark.se

Birgitta är en hejare på siffror. Hon har hållit på med redovisning hela sitt arbetsliv. 1986 började hon på Larsson Arkitekter och har sedan dess haft makten över företagets pengar.

När hon inte jobbar eller tar hand om sitt fina hus på landet, har hon fullt upp med alla sina fritidsintressen. Hon gillar att fjällvandra, spela golf och dansa gammeldans.

Lisette Billstein

Uppdragsansvarig arkitekt

Telefon: 08-702 60 87
lisette@larssonark.se

Lisette flyttade från Skåne för att utbilda sig till arkitekt på KTH Arkitekturskolan och tog sin examen 2010. Stannade kvar i Stockholm och kom till Larsson Arkitekter hösten 2018. Innan dess har hon arbetat hos GWSK Arkitekter och Satellit Arkitekter. Hon jobbar mycket och gärna med kontorsanpassningar med fokus på inredning och tycker att de roligaste projekten är när hon får följa projektet från första skiss till färdigt inredda lokaler. Har vuxit upp i byggbranschen och talar flytande bygg-lingo.

På fritiden blandar hon tvåbarns-stress med yoga-lugn, slänger in en massa mingel och umgänge med goda vänner och toppar det med avslappnande resor till sommarstugan i Dalarna.

Katalin Reviczky

Arkitekt

Telefon: 08-702 60 83
katalin@larssonark.se
Katalin är utbildad på Tekniska Universitetet för Arkitektur i Budapest, Ungern och har även läst en tvåårig utbildning i inredningsdesign.
Hon har jobbat med arkitektur och inredning under flera år. I Sverige jobbar hon sedan 2016 hos Larsson Arkitekter.
Katalin har alltid brunnit för det kreativa och brukar virka, sy, sticka små figurer eller leksaker av naturliga material.
Gustav Knochenhauer

Arkitekt
IT-ansvarig

Telefon: 08-702 60 94
gustav@larssonark.se

Gustav går sedan 2011 arkitektutbildningen vid KTH och är på kontoret sedan 2015. Han har tidigare ägnat några år åt humaniorastudier vid Stockholms Universitet och har jobbat med vin och mat på olika sätt.

När han inte ägnar sig åt arkitektur är det huvudsakligen matlagning, läsning och resande till olika konstevenemang runt om i Europa som gäller.

Ann Djupa

Arkitekt
Sakkunnig tillgänglighet

Telefon: 08-702 60 84
ann@larssonark.se

Ann gick sin bachellorutbildning i Italien vid Istituto Lorenzo De’ Medici genom Marist College New York. Hon arbetade sedan på Salvatore Ferragamos arkitektkontor i Florens tills det bar av till Schweiz och arbete i Sankt Gallen. Efter flera år utomlands återvände Ann till Sverige och tog sin masterexamen vid KTH Stockholm.

I Sverige har Ann arbetat tre år på Stockholms Stadsbyggnadskontor tills hon 2015 tog steget över till den privata sektorn. I januari 2016 började hon arbeta hos Larsson Arkitekter.

Anns stora intressen är kultur, natur och att resa och träna.

Filippa Stålhane

Arkitekt
Konsult

Telefon: 08-702 60 88
Mobil: 073-254 18 62 filippa@larssonark.se
Hanna Granholm

Arkitekt
Hållbarhetsansvarig

Telefon: 08-702 60 79
hanna@larssonark.se

Hanna är utbildad på Arkitekturskolan på KTH och tog kandidatexamen 2014. Masterstudierna ägnade hon åt att utforska miljö- och hållbarhetsfrågor samt strategier mot socialt utanförskap. Tidigare har hon praktiserat på Linköpings kommun inom detaljplanering samt arbetat många år inom handel och service.

Hanna passerar efter åtta år nästan obemärkt som stockholmare, men i hjärtat är hon fortfarande lantisen från östgötaslätten som gärna flyr till skogs eller fjäll när storstadspulsen blir för intensiv.

Josefine Prescott

Arkitekt

Telefon: 08-702 60 82
josefine@larssonark.se

Josefine tog sin masterexamen i arkitektur juni 2017 på KTH Arkitekturskolan. Till hösten samma år började hon arbeta på Larsson arkitekter.

På fritiden älskar hon att vistas ute i naturen, resa och dansa.

Josefin Nord

Arkitekt

Telefon: 08-702 60 95
josefin@larssonark.se

Josefin har studerat arkitektur på KTH i Stockholm och på RMIT i Melbourne, Australien. Hösten 2017 började hon arbeta på Larsson Arkitekter.

När hon inte jobbar befinner hon sig helst i sin drejverkstad, på resande fot eller i skidbacken.

Héctor Lindström

Arkitekt

Telefon: 08-702 60 89
hector@larssonark.se

Héctor kommer från Madrid, där han läste arkitektur på Alcalá de Henares Universitetet och fick sin första arkitekterfarenhet hos CyP Arquitectos. När han var klar med sin masterexamen flög han till Leeds, där han jobbade på GWP Architecture under ett och ett halvt år. Efter det landade han hos Larsson Arkitekter i Stockholm, staden han var född i. Héctor har alltid varit intresserad av att lära sig från traditionell byggnadskonst som använder naturliga och lokala material som lera, halm, vass och kalk m.m.

Om du inte får tag i honom på jobbet eller hemma kan du nog hitta honom hängande från nån klättervägg, på någon danskurs, eller strövande i skogen bland sten och träd där han trivs bäst.

 

Vittoria Albertini

Arkitekt

Telefon: 08-702 60 76
vittoria@larssonark.se

Vittoria är utbildad vid Politecnico di Milano, där hon år 2014 tog sin masterexamen i Arkitektur. Året därpå tog hon sin andra masterexamen i Sustainable Urban Planning and Design vid KTH i Stockholm. Vittoria har arbetat i både Stockholm och Milano, innan hon i April 2018 började på Larsson Arkitekter.

När Vittoria inte är på upptäcktsfärd i världen, ser hon gärna på film och umgås med vänner över god mat.

Danijela Roksandic

Danijela avslutade sin masterutbildning vid fakulteten för arkitektur i Belgrad 2010.
Hon har därefter arbetat både i Belgrad och München och sedan september 2016 i Stockholm och började hos Larsson arkitekter i september 2018.

Danijela är väldigt intresserad av musik och konst och på sin fritid tycker hon mycket om att cykla i naturen och resa till nya spännande resmål.

Josephine Lillkung

Byggnadsingenjör

Telefon: 08-702 60 96
josephine@larssonark.se

Josephine tog sin högskoleingenjörsexamen inom samhällsbyggnadsteknik vid Chalmers Tekniska Högskola i Göteborg 2018. Innan sina studier har hon under flera år arbetat till sjöss som stewardess på privata båtar, främst i medelhavet och längst Nordamerikas östkust.

 

Josephine ägnar gärna sin fritid åt att utforska nya delar av världen, experimentera i köket eller att utveckla sina kunskaper inom textila hantverk.

Maria Öhman

Arkitekt

Telefon: 08-702 60 86
maria.ohman@larssonark.se

Maria tog sin masterexamen vid KTH arkitektur 2018 och har tidigare arbetat hos Hermelin och Palmstierna arkitekter och för scenograf Sven Haraldsson.

Maria har sin bakgrund som dansare och har arbetat med scenkonst i Sverige och internationellt i 15 år.