Jerker Larsson

Chefsarkitekt, VD
Delägare

Telefon: 08-702 60 80
Mobil: 073-045 60 80 jerker@larssonark.se

Jerker Larsson tog över som ägare efter sin far 2003. Han är utbildad på Inst. för arkitektur, KTH i Stockholm och har även gått Restaureringslinjen på Kungliga Konsthögskolan. Innan BLP arbetade han på Bengt Hidemark Arkitektkontor i tre år.

Jerker är en social och energisk person som hinner med dubbelt så mycket som andra under samma tid.

Lis Kjær

Chefsarkitekt
Delägare

Telefon: 08-702 60 85
Mobil: 070-442 14 48 lis@larssonark.se

Lis är utbildad på Arkitektskolen i Århus och har sedan 2003 varit verksam i Sverige. Hon har tidigare jobbat på Årstiderne Arkitekter och Sweco Architects, båda i Stockholm. Hon kommer från en släkt av murare och murmästare och hennes hjärta klappar för tegel.

Utöver jobbet är hennes stora intresse musik.

Lisette Billstein

Chefsarkitekt
Delägare

Telefon: 08-702 60 87
Mobil: 072-395 00 11 lisette@larssonark.se

Lisette kom till Larsson Arkitekter 2018 och blev delägare 2022.
Hon arbetar mycket med kontorsanpassningar, både mot fastighetsägare och hyresgäster, men har även många projekt tillsammans med privatpersoner som vill ha hjälp med sina hus, lägenheter eller sommarbostäder.

Hon har kompetens inom både arkitektur och inredning, och de roligaste projekten innefattar båda delar.

Lisette har vuxit upp i byggbranschen och tycker att ett nära samarbete med byggare är självklart, vilket också ger kunden det bästa resultatet.

På fritiden blandar hon tvåbarns-stress med yoga-lugn, slänger in en massa mingel och umgänge med goda vänner och toppar det med avslappnande resor till sommarstugan i Dalarna.

Patricia Buske

Patricia är utbildad ekonom och har arbetat inom yrket under hela sitt yrkesverksamma liv.

Hon är även auktoriserad redovisningskonsult inom SRF samt diplomerad löneadministratör.

Patricia började hos oss på Larsson Arkitekter hösten 2022.

 

På fritiden umgås hon med sina barn och varvar ner genom att sitta vid datorn och skriva, drickandes en god kopp kaffe.

Lotta Quiroga

Uppdragsledande
arkitekt
Kvalitetsansvarig

Telefon: 08-702 60 73
Mobil: 070-277 57 46 lotta@larssonark.se

Lotta Quiroga är utbildad på Institutionen för Arkitektur på KTH i Stockholm och har även gått en ettårig postmasterkurs på Kungliga Konsthögskolan i Arkitektur – Resources vid Mejan Arc. Efter en längre tids utlandsvistelse återvände hon till Sverige där hon efter ett par år hos UN Arkitekter landade hos Larsson Arkitekter.

Hon arbetar gärna med komplexa projekt, både stora och små, från analys i tidiga skeden till projektering och uppföljning under utförandefasen.

Lotta har ett aktivt förflutet inom bistånd, brinner för textila hantverk och simmar gärna på öppet vatten.

Hanna Cronholm

Arkitekt
Hållbarhetsansvarig

Telefon: 08-702 60 79
Mobil: 079-063 15 81 hanna@larssonark.se

Hanna är kontorets hållbarhetsansvariga och brinner extra för Larsson Arkitekters engagemang inom miljö- och hållbarhetsfrågor.

Hanna är utbildad på Arkitekturskolan på KTH och tog kandidatexamen 2014. Masterstudierna ägnade hon åt att utforska miljö- och hållbarhetsfrågor samt strategier mot socialt utanförskap. Tidigare har hon praktiserat på Linköpings kommun inom detaljplanering samt arbetat många år inom handel och service.

När Hanna är ledig passar hon på att snickra på 40-talsradhuset hemma i Linköping eller fångar första snön under skidorna i Åre. Arkitektur och höga fjäll – en oslagbar kombination enligt Hanna!

Héctor Lindström

Arkitekt
BIM-ansvarig

Telefon: 08-702 60 89
Mobil: 079-063 15 84 hector@larssonark.se

Héctor kommer från Madrid, där han läste arkitektur på Alcalá de Henares Universitetet och fick sin första arkitekterfarenhet hos CyP Arquitectos. När han var klar med sin masterexamen flög han till Leeds, där han jobbade på GWP Architecture under ett och ett halvt år. Efter det landade han hos Larsson Arkitekter i Stockholm, staden han var född i. Héctor har alltid varit intresserad av att lära sig från traditionell byggnadskonst som använder naturliga och lokala material som lera, halm, vass och kalk m.m.

Om du inte får tag i honom på jobbet eller hemma kan du nog hitta honom hängande från nån klättervägg, på någon danskurs, eller strövande i skogen bland sten och träd där han trivs bäst.

 

Joakim Rudgård

Arkitekt
BIM-strateg

Telefon: 08-702 60 71
Mobil: 072-142 17 10 joakim@larssonark.se

Joakim är utbildad på KTH och har varit verksam som arkitekt sedan 2008. Han har dessförinnan, bland annat, läst litteraturvetenskap.

Joakim är tillbaka på Larsson Arkitekter efter tre år som planarkitekt på Östersunds kommun. Utöver tidigare erfarenhet på Larsson Arkitekter har Joakim även arbetat hos Albert France-Lanord Architects och på Retailbyrån Workshop. De olika jobben har tillsammans givit honom bred erfarenhet av arkitektur och samhällsplanering. I alla skalor och skeden, från inredning, möbeldesign och villor till flerbostadshus samt planering av nya stadsdelar. Han bemästrar allt från tidiga idéskisser till bygghandling och BIM-projektering.

Han älskar fjäll, natur och skidåkning, men även stilla familjeliv med mat och dryck.