Jerker Larsson

Chefsarkitekt, VD
Delägare

Telefon: 08-702 60 80
Mobil: 073-045 60 80 jerker@larssonark.se

Jerker Larsson tog över som ägare efter sin far 2003. Han är utbildad på Inst. för arkitektur, KTH i Stockholm och har även gått Restaureringslinjen på Kungliga Konsthögskolan. Innan BLP arbetade han på Bengt Hidemark Arkitektkontor i tre år.

Jerker är en social och energisk person som hinner med dubbelt så mycket som andra under samma tid.

Lis Kjær

Chefsarkitekt, Vice VD
Delägare

Telefon: 08-702 60 85
Mobil: 070-442 14 48 lis@larssonark.se

Lis är utbildad på Arkitektskolen i Århus och har sedan 2003 varit verksam i Sverige. Hon har tidigare jobbat på Årstiderne Arkitekter och Sweco Architects, båda i Stockholm. Hon kommer från en släkt av murare och murmästare och hennes hjärta klappar för tegel.

Utöver jobbet är hennes stora intresse musik.

Lisette Billstein

Chefsarkitekt
Delägare

Telefon: 08-702 60 87
Mobil: 072-395 00 11 lisette@larssonark.se

Lisette kom till Larsson Arkitekter 2018 och blev delägare 2022.
Hon arbetar mycket med kontorsanpassningar, både mot fastighetsägare och hyresgäster, men har även många projekt tillsammans med privatpersoner som vill ha hjälp med sina hus, lägenheter eller sommarbostäder.

Hon har kompetens inom både arkitektur och inredning, och de roligaste projekten innefattar båda delar.

Lisette har vuxit upp i byggbranschen och tycker att ett nära samarbete med byggare är självklart, vilket också ger kunden det bästa resultatet.

På fritiden blandar hon tvåbarns-stress med yoga-lugn, slänger in en massa mingel och umgänge med goda vänner och toppar det med avslappnande resor till sommarstugan i Dalarna.

Lotta Quiroga

Uppdragsledande
arkitekt
Kvalitetsansvarig

Telefon: 08-702 60 73
Mobil: 070-277 57 46 lotta@larssonark.se

Lotta Quiroga är utbildad på Institutionen för Arkitektur på KTH i Stockholm och har även gått en ettårig postmasterkurs på Kungliga Konsthögskolan i Arkitektur – Resources vid Mejan Arc. Efter en längre tids utlandsvistelse återvände hon till Sverige där hon efter ett par år hos UN Arkitekter landade hos Larsson Arkitekter.

Hon arbetar gärna med komplexa projekt, både stora och små, från analys i tidiga skeden till projektering och uppföljning under utförandefasen.

Lotta har ett aktivt förflutet inom bistånd, brinner för textila hantverk och simmar gärna på öppet vatten.

Joakim Rudgård

Arkitekt

Telefon: 08-702 60 71
Mobil: 072-142 17 10 joakim@larssonark.se

Joakim är utbildad på KTH och har varit verksam som arkitekt sedan 2008. Han har dessförinnan, bland annat, läst litteraturvetenskap.

Joakim är tillbaka på Larsson Arkitekter efter tre år som planarkitekt på Östersunds kommun. Utöver tidigare erfarenhet på Larsson Arkitekter har Joakim även arbetat hos Albert France-Lanord Architects och på Retailbyrån Workshop. De olika jobben har tillsammans givit honom bred erfarenhet av arkitektur och samhällsplanering. I alla skalor och skeden, från inredning, möbeldesign och villor till flerbostadshus samt planering av nya stadsdelar. Han bemästrar allt från tidiga idéskisser till bygghandling och BIM-projektering.

Han älskar fjäll, natur och skidåkning, men även stilla familjeliv med mat och dryck.

Filippa Stålhane

Arkitekt
Konsult


filippa@larssonark.se
Hanna Granholm

Arkitekt
Hållbarhetsansvarig

Telefon: 08-702 60 79
Mobil: 079-063 15 81 hanna@larssonark.se

Hanna är kontorets hållbarhetsansvariga och brinner extra för Larsson Arkitekters engagemang inom miljö- och hållbarhetsfrågor.

Hanna är utbildad på Arkitekturskolan på KTH och tog kandidatexamen 2014. Masterstudierna ägnade hon åt att utforska miljö- och hållbarhetsfrågor samt strategier mot socialt utanförskap. Tidigare har hon praktiserat på Linköpings kommun inom detaljplanering samt arbetat många år inom handel och service.

När Hanna är ledig passar hon på att snickra på 40-talsradhuset hemma i Linköping eller fångar första snön under skidorna i Åre. Arkitektur och höga fjäll – en oslagbar kombination enligt Hanna!

Pedro Orenes García

Arkitekt

Telefon: 08 - 702 60 74
Mobil: 073 - 868 28 37 pedro@larssonark.se

Pedro har en masterexamen från EPSA Alicante i Spanien och har även gått en ettårig postmasterkurs på Kungliga Konsthögskolan i Arkitektur- Resources vid Mejan Arc.

Han har erfarenhet som arkitekt i olika länder och har jobbat med komplexa och tvärvetenskapliga projekt. Hans övertygelse är att god arkitektur överlever och dålig gör det inte. Han har dessutom jobbat med de första ”Råa projekten” i Sverige.

Sedan han var liten har han varit i kontakt med byggbranschen. Hans morfar var mästarsnickare och hans far byggnadsingenjör. Han har jobbat i Sverige sedan 2013 och han brinner för att förverkliga byggnader och deltar gärna från affärsidé fram till utförandeskede.

När Pedro inte jobbar fokuserar han på kultur, friluftsliv och musik.

Josefine Prescott

Arkitekt

Telefon: 08-702 60 82
Mobil: 079-063 15 82 josefine@larssonark.se

Josefine började arbeta på Larsson Arkitekter hösten 2017. Tidigare har hon praktiserat och arbetat på Equator Stockholm och innan dess har hon arbetat som kommunikatör på Åhléns.

Josefine utbildade sig till arkitekt på KTH Arkitekturskolan och tog sin masterexamen i Arkitektur våren 2017. Hon fick hederspris för sitt masterprojekt där hon bland annat undersökte hur fysiska modeller i olika skalor kan projicera och påverka känslor.

Josefine arbetar gärna med koncept och tidiga skeden, men framför allt med rum och inredning. Hon brinner för att ta fram koncept med material, färg, form och inredning som representerar brukaren. Återbruk och hållbarhetstänk är viktigt för Josefine och hon ser det som en positiv utmaning att ta vara på det som finns.

På fritiden älskar hon att vistas ute i naturen, umgås med familj och vänner över god mat och dryck, resa, lyssna på musik, dansa, renovera och att kreera i sin hantverkstudio.

Héctor Lindström

Arkitekt
CAD-ansvarig

Telefon: 08-702 60 89
Mobil: 079-063 15 84 hector@larssonark.se

Héctor kommer från Madrid, där han läste arkitektur på Alcalá de Henares Universitetet och fick sin första arkitekterfarenhet hos CyP Arquitectos. När han var klar med sin masterexamen flög han till Leeds, där han jobbade på GWP Architecture under ett och ett halvt år. Efter det landade han hos Larsson Arkitekter i Stockholm, staden han var född i. Héctor har alltid varit intresserad av att lära sig från traditionell byggnadskonst som använder naturliga och lokala material som lera, halm, vass och kalk m.m.

Om du inte får tag i honom på jobbet eller hemma kan du nog hitta honom hängande från nån klättervägg, på någon danskurs, eller strövande i skogen bland sten och träd där han trivs bäst.

 

Vittoria Albertini

Arkitekt

Telefon: 08-702 60 76
Mobil: 079-063 15 80 vittoria@larssonark.se

Vittoria är utbildad vid Politecnico di Milano, där hon år 2014 tog sin masterexamen i Arkitektur. Året därpå tog hon sin andra masterexamen i Sustainable Urban Planning and Design vid KTH i Stockholm. Vittoria har arbetat i både Stockholm och Milano, innan hon i April 2018 började på Larsson Arkitekter.

När Vittoria inte är på upptäcktsfärd i världen, gör hon kreativa aktiviteter eller är med sin hund.

Marylou Musat

Arkitekt
Föräldraledig

Telefon: 08-702 60 95
Mobil: 079-063 15 83 mary@larssonark.se

Marylou tog sin masterexamen i arkitektur juni 2018 på KTH Arkitekturskolan.

Fritiden spenderas bäst med familj och vänner, gärna med god mat och dryck. Har ett stort intresse för stickning.

Andrea Gomez Cobos

Arkitekt

Telefon: 08-702 60 92
andrea@larssonark.se

Andrea kommer från Barcelona där hon utbildade sig inom arkitektur på Universitat Politecnica de Catalunya.
Hon läste även på Politecnico di Milano, Italien i ett år genom Erasmus utbytesprogram.
Andrea har erfarenhet både från arkitektkontor i Spanien och Sverige. Hon kommer senast från OWC Arkitekter och började hos Larsson Arkitekter maj 2021.

När Andrea inte jobbar gillar hon att resa och upptäcka nya platser samt umgås med familj och vänner.

Faiza Bano Khan

Arkitekt
Föräldraledig

Telefon: 08-702 60 91
faiza@larssonark.se

Faiza gick sin utbildning på Architectural Association i London och KTH. Hon har arbetat på Elindersten Arkitekter, Semrén & Månsson Arkitekter och Winroth Arkitekter.
Hon har erfarenhet att jobba med kontor, inredning, bostäder och kulturhistoriska miljöer.
Innan sina arkitektstudier har hon studerat Statsvetenskap A, gått på Konstskolan, Nyckelviksskolan och har en dansbakgrund.

Faiza har intresse för byggnadsvård och restaurering och åker gärna på byggnadsvårdsläger. Utöver det ägnar hon sig åt stads- och terrassodling, håller i middagsbjudningar, fabulerar med äldre söderbönor i bokklubben och måhända går en kurs i konsthantverk eller matlagning.

Prince Aboagye

Arkitekt

Telefon: 08-702 60 75
Mobil: 073 - 748 18 74 prince@larssonark.se

Prince är utbildad på Chalmers School of Architecture och tog examen 2021.

Han har en magisterexamen i Arkitektur (MArch) från Ghana och en magisterexamen i arkitektur och planering i hållbarhet från Chalmers. Han har tidigare praktiserat på Ripellino Arkitekter i Stockholm.

Prince stora intressen är musik, natur och träning.

Luxsika Lunla

Arkitekt

Telefon: 08-702 60 95
Mobil: 079-063 02 03 luxsika@larssonark.se

Luxsika är utbildad på Sheffield Hallam University i norra England. Efter sin utbildning flyttade hon till London och började arbeta som arkitekt. Hon tog sin masterexamen på London Metropolitan University 2016 och blev kvalificerad som RIBA Part 3 arkitekt vid University of Westminster 2018. Hon flyttade till Stockholm 2019 och kom till Larsson Arkitekter hösten 2021. Innan dess har hon arbetat hos RMA Architects och Turner i London.

När Luxsika inte jobbar älskar hon att resa utomlands och äta god mat. Hon tycker också mycket om keramik och matlagning.

Hanna Nomi Östlund

Arkitekt

Telefon: 08-702 60 84
Mobil: 072-279 10 13 nomi@larssonark.se

Nomi har studerat Arkitektur på Chalmers Universitet och tog sin masterexamen 2017. Hon arbetar gärna med bostäder och planlösningar. Alternativa boendeformer intresserar henne och hennes examensarbete handlade om kollektivhus och delandegemenskap. Senast arbetade hon på Arkitektbyrån Design i Göteborg och började hos Larsson Arkitekter i februari 2022.

Nomi gillar att teckna och skapa. Hon tatuerar även handpoke och mixar musik att dansa till. Yoga och naturen är viktigt för henne och hon spenderar mycket tid hemma på gården utanför Järna.

Alexandra Sidgwick

Arkitekt


Mobil: 073-598 82 26 alexandra@larssonark.se

Alexandra är framför allt uppvuxen i Stockholm men också influerad av sina franska rötter. Hon har alltid varit en kreativ mångsysslare och arbetat flera år i inredningsbranschen parallellt med arkitektutbildningen på KTH, där hon tog examen 2020. Efter utbildningen ritade hon trävillor hos en småländsk husleverantör innan hon började hos oss på Larsson Arkitekter 2022.

Vid sidan av arbetet finns nästan alltid något renoveringsprojekt i gång. Hon kopplar gärna av med vänner, mat och naturupplevelser.

Anders Löfberg

Byggnadsingenjör


Mobil: 076-050 60 83 anders@larssonark.se

Anders är utbildad byggnadsingenjör vid Karlstad universitet och tog examen 2015. Anders har sedan sin examen arbetat på både mindre och medelstora arkitektbyråer med allt från mindre villaprojekt, till större nyproduktioner av flerbostadshus och ombyggnationer av kontor.

På fritiden tycker han om att träna, vara ute i naturen och umgås med vänner.

Gerard Barangé Brun

Arkitekt


Mobil: 072-142 08 35 gerard@larssonark.se

Gerard kommer från Barcelona och är utbildad vid Univeristat Politecnica de Catalunya samt på Kungliga Konsthögskolan i Stockholm. Han har varit verksam arkitekt sedan 2008: först i sitt hemland, därefter i Kina och är sedan 2011 bosatt i Sverige. Gerard har jobbat både med mindre och komplexa projekt och har en bred erfarenhet från att ha jobbat bland annat med flerbostadshus, äldreboenden, studentbostäder och offentliga byggnader. Han har alltid haft intresse för BIM-projektering och hållbarhet. Tidigare var han anställd på MAF Arkitektkontor och senast på Koncept TM, innan han kom till Larsson Arkitekter sommaren 2022.

Han älskar att spendera sin fritid med familjen och finner glädje i fjällen under vintern och på stranden under sommaren.

Sanne Frost

Byggnadsingenjör


Mobil: 072-085 23 60 sanne@larssonark.se

Sanne kommer från Järvsö och flyttade till Stockholm i samband med sin utbildning till byggnadsingenjör vid KTH. Sedan examen 2012 har Sanne jobbat med många olika typer av projekt, så som ombyggnationer av sjukhus, restauranger, flerbostadshus och privata villor.

På fritiden spenderar hon mycket av sin tid i ett gammalt soldattorp i Hälsingland där det alltid finns något spännande att göra.

Anna Slek

Arkitekt


Mobil: 072-142 10 60 anna@larssonark.se

Anna är utbildad inom Arkitektur och Stadsutveckling på Politechnika i Warszawa som varit i kontakt med olika praktiker i Sverige. Hon har även en konstnärlig utbildningsbakgrund som bidrar till hennes gestaltningsförmåga och kreativitet. Anna har erfarenhet av projekt i alla skalor och skeden och bidrar med stort engagemang till varje projekt hon har på bordet. Hon tror på att digitala lösningar ger mer tid till en bättre arkitektur och satsar på att ständigt utvecklas inom 3D-projektering.

En av flera anledningar till att hon blev kär i svenska landskapet var den svenska naturen. Efter jobbet njuter hon genom att vandra, cykla eller andas frisk luft i skogen. Hon uppskattar att utveckla nya hobbyer och testade nyligen elgitarr.